The Zombies | Time Of The Season

עוד מהאומן/להקה: The Zombies
לייבל: Not Bad Records (2)
תיאור המוצר: 2xlp, Blu, Comp, Mint (m), Rock, תקליט חדש
139.90 ₪

Media Condition:  Mint (M)
Sleeve Condition: Mint (M)
Country:    Europe  
Genre:       Rock


:Track List

A1. She's Not There 2:27
A2. Just Out Of Reach 2:08
A3. Tell Her No 2:08
A4. Is This The Dream 2:43
A5. She's Coming Home 2:37
A6. Whenever You're Ready 2:41
A7. Friends Of Mine 2:17
B1. Time Of The Season 3:33
B2. I Love You 3:21
B3. Gotta Get A Hold Of Myself 2:28
B4. Goin Out Of My Head 3:02
B5. Hung Up On A Dream 3:01
B6. Kind Of Girl 2:11
B7. Care Of Cell 44 3:56
C1. Sometimes 2:06
C2. If It Don't Work Out 2:28
C3. I Want You Back Again 2:14
C4. Indication 2:59
C5. You Make Me Feel Good 2:42
C6. Leave Me Be 2:07
C7. Beechwood Park 2:44
D1. What More Can I Do 1:40
D2. Woman 2:25
D3. This Will Be Our Year 2:07
D4. Imagine The Swan 3:11
D5. Butcher's Tale (Western Front 1914) 2:47
D6. It's Alright 1:52
D7. I Remember When I Loved Her 2:01

Phonographic Copyright (p) Not Bad Records (2)
Copyright (c) Not Bad Records (2)

Data provided by Discogs

שליח עד הבית תוך 5 ימי עסקים במחיר 35 ש"ח.

אפשרות לאיסוף עצמי בחינם מהחנות ברחוב סמטת בית הבד 3, תל אביב.

לתשומת לב:
תקליטי יד שניה נמכרים באיסוף-עצמי בלבד, בכדי לאפשר בדיקה של התקליט במקום.
במקרים מיוחדים ניתן לתאם משלוח מול החנות בטלפון: 03-6273939

מוצרים שעשויים לעניין אותך

מוצרים שצפית בהם לאחרונה